Stockholm Comedy Contest: Linda Gerstenmayer!

Den 18-20 augusti har vi årets upplaga av Stockholm Comedy Contest – där letar vi efter Sveriges nästa standupstjärna (läs allt om tävlingen här). Vi har samlat ihop en läcker skara tävlande och det är dags att presentera dem lite närmare. Möt en av deltagarna: Linda Gerstenmayer!

– När föddes ditt standupintresse och hur länge har du uppträtt?

– Humor för mig är det allvarligaste som finns, så intresset har alltid funnits där. Men det var när Mr Bonderud lät mig köra på en av hans kvällar som jag blev helt fast. Hybris, ångest och helt jävla underbart var det.

– Vad har du för förebilder inom standup comedy?

– Mina förebilder: Tracy Ullman, Ulla Skoog, Amy Schumer och Ricky Gervais.

– Varför ska just du vinna Stockholm Comedy Contest? 

– Åh, här vill man ju säga ngt klyftigt och djupt men det enda jag kommer på är att det skulle ju vara FETT NAJS.

SCC Linda Gerstenmayer

 

Linda tävlar på fredag 19 augusti.

Välkomna!