Stockholm Comedy Contest: Lars Falk!

Den 18-20 augusti har vi årets upplaga av Stockholm Comedy Contest – där letar vi efter Sveriges nästa standupstjärna (läs allt om tävlingen här). Vi har samlat ihop en läcker skara tävlande och det är dags att presentera dem lite närmare. Möt en av deltagarna: Lars Falk!

– När föddes ditt standupintresse och hur länge har du uppträtt?

-Jag blev tipsad om att Bungy Comedy existerade, från en kamrat på universitetet 2010, som tyckte att jag skulle pröva på det. Jag uppträdde sedan ett antal gånger i Stockholm, bland annat Kafé Klaver, och Big Ben, under 2010 och 2011. Sista gången jag uppträdde var 2012 här i Örebro, och sedan dess har jag legat lågt.

– Vad har du för förebilder inom standup comedy?

-Mina största influenser är komikerna Dara O’Briain och Michael McIntyre.

– Varför ska just du vinna Stockholm Comedy Contest? 

-Jag ska vinna för att det inte finns något bättre än att se till att alla har kul. Jobb, skola, etc. kommer alltid i andra hand, huvudsaken är att alla runt omkring mig har kul.

SCC Lars Falk

Lars tävlar på torsdag den 18 augusti.

Välkomna!