Stockholm Comedy Contest 2017#1: Sofia Nordin

Efter sommarens stora succé är Stockholm Comedy Contest  tillbaka! Vi kallar den här omgången 2017#1 (hint om att det även blir en 2017 #2) och nu är det dags att presentera våra tävlande!

Möt Sofia Nordin!

– När föddes ditt standupintresse och hur länge har du uppträtt?

Någon gång på gymnasiet. Sysslade med musik/show men märkte ganska snabbt att jag tyckte det var roligare att snacka med en publik än att sjunga för den. Sysslat med standup väldigt oregelbundet sedan februari 2015. Regelbundet sedan hösten 2016. 

– Vad är bra standup comedy för dig?

Det finns många olika stilar som är nice. Men någon som “är” bra standup just nu enligt mig är Thanos Fotas. Han är helt egen. Briljant på publiksnack, kroppsspråk som ingen annan och han kan få en att känna igen sig i alla situationer, även dom man inte ens varit i. 

– Varför ska just du vinna Stockholm Comedy Contest? 

Jag vet inte om jag tycker att jag ska vinna än. Det beror på om jag själv tycker jag är bäst under tävlingen. Folk är ju så sjukt grymma.

Sofia tävlar på fredag 2o/1. Biljetter hittar du här: Stockholm Comedy Contest Semifinal 2

Följ Sofia på Instagram @fianordin