Stockholm Comedy Contest 2016!

Har du drömmar om att bli en standup komiker eller är du det redan och vill ta steget till nästa nivå?

Stockholm Comedy Club drar igång en årlig standup comedy tävling skapad av komikern Janne Westerlund som varit med och hjälpt fram Petra Mede, Kodjo Akolor, Björn Gustafsson, Soran Ismail, Kristoffer Appelquist och många, många fler. Nu vill vi lyfta fram DIG! 

Stockholm Comedy Contest banner

Datum: 18-20 augusti.

Plats: Södra Sällskapet, Åsögatan 111.

Anmäl dig redan idag – och senast den 1 augusti för att vara med i årets tävling! Det enda du behöver göra är att maila magdalena@stockholmcomedyclub.com och bifoga lite information om dig själv plus en kort videosnutt på din standup (max 2 minuter, filma dig med mobilen – det räcker gott!)/länk till befintligt material. Du får veta senast den 8 augusti om du får vara med och tävla. 

Så här kommer det gå till:

Semifinaler är på torsdagen den 18/8 och fredagen den 19/8. Vår ambition är att ha 8-12 tävlande per kväll. 5 komiker från varje semifinal går vidare till finalen på lördagen, som hostas av Sven Brundin. En jury bestående av Janne Westerlund tillsammans med representanter från Stockholm Comedy Club och Södra Sällskapet – plus publiken, korar den slutliga vinnaren. 

Priser: 3000 kr, en one on one standup comedy coaching med Janne Westerlund, en professionell standup fotografering med Magdalena Bibik samt en middag för 2 på restaurang Södra Sällskapet. Winner takes it all! 

Välkommen med din anmälan!

Lycka till!