Möt Nalle & Gerstenmayer!

De är ansvariga för Open Mic-kvällarna på Stockholm Comedy Club! Två härliga personligheter som tillsammans kommer skapa magi på tisdagar i höst. Möt Nalle Ahlgren och Linda Gerstenmayer:

6S3A7387-4

Linda:

“Föreläsare och Retoriker med en släng av hybris, så att börja med Standup kändes helt naturligt. Jag skulle vilja likna det lite med att föda barn, man bär på något rätt länge, sen ska det ut. Och det är både smärtsamt, kletigt och alldeles alldeles underbart. Jag är övertygad om att humor är det viktigaste vi människor har, jag tror på riktigt vi skulle dö ut om vi inte kunde skratta åt varandra. Det är lite det som driver mig. Ps. Jag har inga barn och är helt intakt där nere.”

6S3A7386-4

Nalle:

“Som barn älskade jag roliga historier och jag funderade ofta på vilka det var som hittade på dem. Hur gjorde de för att komma på idéerna och vad orättvist det var att man aldrig visste vad författarna hette. Jag har alltid varit en skämtare men formen för humorn har varierat från pojkårens busringningar till practical jokes. 2013 började jag med standup comedy och det är nu en mycket viktig del av mitt liv.”

6S3A7382-4

Nalle:

“Bästa med Linda: Hon är modig och självutlämnande på ett sätt som jag beundrar. Och så är hon jätterolig så klart!”

Linda:

“Nalle är en varm och generös människa som är mån om att alla runt om honom mår bra. Och självklart har han ett grymt sinne för vad som är kul på scen! Det är helt klart det som är bäst med Nalle.”

6S3A7454-4

6S3A7379-4

Ni möter Linda och Nalle på tisdagar med start 16 augusti! All information om hur man som komiker/blivande komiker anmäler sig, vad det kostar att komma och kolla på showen mm finns här!

Välkommen!