Lyckad premiär på Sveavägen 9!


Äntligen är säsongen igång! Och som ni säkert har märkt så har vi bytt lokal från Åsögatan 111 till Marquise Bistro Bar på Sveavägen 9. Igår var det dags för premiär på det nya stället!

På scen: Janne Westerlund, Erik Berglund, Viktor Engberg, Josefin Sonck och Therese Sandin. Ingen Jakob Öqvist, som hade tvingats lämna återbud på grund av sjukdom. Krya på dig Jakob! Vi valde att inte ta in någon annan i Jakobs ställe, utan lät alla ta lite mer plats på vår nya scen. Som kommer bli jättebra när väl ljussättningen är på plats! Så vi ber om ursäkt för bildkvaliteten, men här är snippets från showen:

Tack till alla komiker, all personal på Marquise för ett jättebra jobb, Palle förstås (vår eminenta DJ Bongo!) och till vår läckra publik för en lyckad premiär! Barnsjukdomar och allt, det här kommer bli perfekt!

Ikväll är det dags för ännu en premiär, då Janne Westerlund ger sin show “Westerlund 1-26” för allra första gången. Gäster den här veckan: Thomas Oredsson och Hampus Hedström. Showtime 20.00 och biljetter finns HÄR.

VÄLKOMNA!!