Janne Westerlund aktuell med ny jubileumsshow!

“Westerlund 1-26” är namnet på en av universums största stjärnor, men det är också den blygsamma titeln på Janne Westerlunds jubileumsshow då han under 2018 lämpligt nog firar 26 år i humorns tjänst. Varje lördag gästas Janne av en etablerad stjärna som har betytt mycket för hans karriär samt ett nytt intressant humorstjärnskott. På scenen har han med sig sin ständige följeslagare, DJ Bongopalle.

Ni har bl.a. sett Janne i “Stockholm Live”, “Släng dig i Brunnen”, Comedy Central, YLE, NRK, BBC, Kinesiska Lotus TV, men allt började 1992 på Hökarängens Pizzeria.

“Jag minns den gången Babben Larsson trodde att jag var hög eller när Peter Wahlbeck bet Micke Persbrandt i armen eller när Melodifestivalen snodde mina skämt eller när David Letterman ringde…

Jag minns också USA-turnén där Batras gjorde skandal, att Björn Gustafsson är skyldig mig en tjänst i evig tid och självklart också den gången jag räddade livet på Özz Nüjen…”

 

Spelas på lördagar med start den 27 januari. Biljetter finns här: