Hej Pelle Helgesson!

6S3A8252– Du har vunnit titeln Sveriges Roligaste Ansikte – är det så du slog igenom med humor?
– Jag väntar fortfarande på mitt genombrott.. vill att alla ska säga: oh det är Pelle, han har den typen av humor, han ska vi gå på… eller han ska vi gillar vi inte. Men det var den tävlingen som fick mig att börja med standup!
– Du har nyligen startat en pod – berätta mer om den!
– Jag startade hemma hos pelle redan i jan, sen har den bytt skepnad ett antal gånger, men nu i september, ska vi köra igång igen, och det är jag, och en gäst som löser folks problem, lite som en blind leder en blind, med humor.
– Vem inspireras du av inom humorvärlden?
– Folk i allmänhet, börjat jobba på en båt, och där finns mycket att skoja om. Sen är humorvärlden som en liten disfunkionell-familj. man älskar å hatar varanrdra, och hjälper och skjälper varann. Humor är mitt heroin.
– Vad är det som driver dig?
– Att få folk att skratta finns i mitt blod. Jag älskar att stå på scen och få folk att kunna relatera, känns igen sig och att kunna skratta åt sig själva.
– Du är hos oss rätt ofta, vilket vi är jätteglada för! Vad är det bästa med att uppträda på Stockholm Comedy Club?
– Det är den bästa publiken, alltid blandat med folk, folk som kommer vill ha skoj, och har lätt till skratt men väljer också när dom tycker att nåt är skoj. Och det blir lite som att stå i ens vardagsrum. (bor i en etta så har inget vardagsrum, så detta passar mig perfekt)

Du ser Pelle på onsdag 31 august!

Köp biljett här (klicka)!

Välkommen!