Female Friday på Stockholm Comedy Club – endast kvinnor på scen!

Bara kvinnliga komiker på scen!

Det talas ofta om att kvinnor inte får lika mycket utrymme på svenska scener som män. Det vill vi vara med och förändra och lanserar därför FEMALE FRIDAY – en kväll med endast kvinnliga komiker på scen. Etablerade komedienner delar scen med de hetaste nya namnen  i vår nya lokal på Sveavägen 9 under ledning av MC: Linda Gerstenmayer (som du bl.a. kunnat se ta hand om Open Mic på Stockholm Comedy Club).

– En kväll med endast kvinnor på scen är egentligen inget nytt, men nu ger vi den absolut prime time, säger klubbägaren Magdalena Bibik-Westerlund.

Tidigare hade Stockholm Comedy Club Women’s Wednesday, som nu alltså byter tid till en fredag i månaden. På premiären 2 februari ser du: Elina DuRietz, Elin Almén, Linda Gerstenmayer, My Gudmundsdotter och Lina Perned.

OBS! ALLA är välkomna som publik!

HÄR hittar du alla biljetter: https://stockholmcomedyclub.nu/collections/female-friday

Om Stockholm Comedy Club: Grundades 2000 av Janne Westerlund m.fl. och har sin huvudsakliga verksamhet i Stockholm. Mellan år 2000-2014 arrangerade klubben den välkända komikerfestivalen SKRATTSTOCK. Företaget har även tidigare varit ansvarigt för Svenska Standupgalan. Stockholm Comedy Club är sedan januari 2018 en del av House of Comedy Nordic AB. 

Kontaktperson: Magdalena Bibik-Westerlund, VD. 0705-549659, magdalena@stockholmcomedyclub.com

Hemsida: http://stockholmcomedyclub.com/