Workshops för dig som vill bli en roligare talare!

Vi tror inte att komikeryrket passar alla – men vi tror att de flesta som står inför publik skulle vilja bli bättre talare. Det kan vi ordna! Lär dig av proffsen på Stockholm Comedy Club – och Kick Ass på DIN plattform!

Linda Gerstenmayer är ansvarig för våra workshops! Med sin bakgrund som komiker och mångårig erfarenhet av föreläsningar i retorik och presentationsteknik, kommer Linda ta dig från en “normalbra” talare till en stjärna – på endast fyra timmar!

Vad lär vi dig?

Att våga ta plats!
Att använda rätt mängd ord!
Att ha koll på kroppen!
Att få fram ditt budskap precis som du vill!
Workshopen varvar teori och övningar och avslutas med en presentation. Vi tar dig ur komfortzonen – du kan tacka oss senare!
Pris: 1995 per person. 
Önskar du betala med faktura, så anmäler du dig till magdalena@stockholmcomedyclub.com. Be om gruppoffert om ni är 12 eller fler.
För att kursen ska bli av krävs 12 deltagare.
Håll utkik i kalendern efter vårens datum – eller maila magdalena@stockholmcomedyclub.com så meddelar vi dig när det är dags.

Om Linda Gerstenmayer

Linda har utbildat sig på Calle Flygare och Kulturama musikallinje. Hon blandade att stå på scen med att jobba med sin andra passion träning. Där är hon ansvarig för parkour produkten samt retorik utbildningar för chefer och ledare. Humorn är det allvarligaste Linda vet, och att nå folk genom glädje. Du ser henne på Stockholm comedy club. Hon bor på Gärdet och kommer aldrig att flytta.