VD:n har ordet

Det känns som att det var förra veckan som jag senast skrev ett “VD:n har ordet”-inlägg. Tiden flyger! Det är redan oktober! Och vilken oktober vi har på Stockhom Comedy Club! Internationella stjärnor, finskakursstart och en helt ny produkt som tar form. Låt mig ta allt från början:

  • Nu drar vårt samarbete med Shownight igång, med 3 English Comedy Night kvällar som är utöver det vanliga: vi har äran att få hit Stephen K Amos, Craig Hill & Jimmy McGhie och Daniel Sloss! Allt i oktober, så vässa engelskan och kom! (datum och länkar till biljetter finns i kalendern här på hemsidan)
  • Womens’ Wednesday kommer tillbaka redan nu på onsdag den 5 oktober. Jag är fortfarande helt amazed av publiken som vi hade på premiären. Inte så, vi har fantastisk publik för det mesta, men den kvällen var helt magisk!
  • På onsdag 12 oktober har vi premiär för Stockholm Pod Club med ingen mindre än Radio Houdi! All information hittar ni här (klicka)
  • Och samma vecka, den 15 oktober drar den här säsongen av Världens Roligaste Finskakurs igång! Det, tillsammans med Al Pitchers work in progress, plus våra ordinarie shower, gör att vi har 8 (!!!) föreställningar den veckan!
  • Vi har släppt biljetter till årets Julshow: “Kära tomten…. vad menar du med snälla barn?”
  • Vi har lanserat en VIP-klubb. Vill du bli VIP? läs mer här (klicka)
  • Vi har skapat en kul funktion på vår Instagram (kolla in den här – och följ oss gärna!) som heter “Hej Publiken!” – där vi kommer undersöka hur ni tänker som kunder och konsumenter av standup och vad det är exakt ni vill ha (jag kommer ju från försäljning och marknadsföring och kan inte håll mig liksom – jag har cravings för att lära känna min målgrupp utan och innan).

 

Planeringen för 2017 är i full gång och om ni tycker att vi missar något, eller vill ha mer av något – hojta till NU! Det bästa sättet är att maila direkt på magdalena@stockholmcomedyclub.com

Vår mission är att leverera högklassig humorunderhållning på alla de sätt vi kan! Så jag hoppas att vi ses på klubben! Välkommen till oss!

magdalena-bibik-signatur-svart-frilagd-400