Stockholm Comedy Contest: Sverrir “Sverra” Marinosson!

Den 18-20 augusti har vi årets upplaga av Stockholm Comedy Contest – där letar vi efter Sveriges nästa standupstjärna (läs allt om tävlingen här). Vi har samlat ihop en läcker skara tävlande och det är dags att presentera dem lite närmare. Möt en av deltagarna: Sverrir “Sverra” Marinosson!

– När föddes ditt standupintresse och hur länge har du uppträtt?

– Jag har alltid varit intresserad av stand up, men aldrig vågat. Jag har skrivit upp alla mina tankar sen 15 år tillbaka. Det var förra året som jag tänkte på att börja uppträda. Jag gick på en stand up kurs i våras för att få insyn i hur det är, att uppträda. Har spelat i rockband förut men då gömmer man sig bakom gitarren. Det är en helt annan sak att så ensam på scen och försöka vara rolig. 🙂

Jag uppträdde för första gången 6 juni och sedan igen 11 juli. Så totalt 2 gånger. Aldrig varit så nervös i mitt liv, men det gick lysande och responsen blev så himla bra, så jag kan inte sluta 🙂

– Vad har du för förebilder inom Standup comedy?

– Jimmy Carr, Stewart Francis och Luis CK är några av mina favoriter. 

– Varför ska just du vinna Stockholm Comedy Contest?

Det är inte viktigt att vinna. Det är viktigt bara att delta, brukar förloraren säga 🙂

– Jag har alltid försökt vara rolig och fått folk skratta och att vinna Stockholm Comedy Contest skulle vara en  belöning för all min ansträngning 🙂

SCC Sverra

Sverra tävlar på fredag den 19 augusti!

Välkomna!