Stockholm Comedy Contest: Adam Frisen!

Den 18-20 augusti har vi årets upplaga av Stockholm Comedy Contest – där letar vi efter Sveriges nästa standupstjärna (läs allt om tävlingen här). Vi har samlat ihop en läcker skara tävlande och det är dags att presentera dem lite närmare. Möt en av deltagarna: Adam Frisen!

– När föddes ditt standupintresse och hur länge har du uppträtt?

– Mitt standupintresse föddes i sena tonåren när jag upptäckte komikern Bill Hicks. Jag har alltid gillat humor men det var först då som jag insåg att just standup kan vara helt fantastiskt. 

– Vad har du för förebilder inom Standup comedy? 

– Bill Hicks, Samantha Bee, Maria Bamford, Louis CK. 

– Varför ska just du vinna Stockholm Comedy Contest? 

– För att jag gillar att vinna tävlingar.

Adam Frisen SCC

Du ser Adam tävla på torsdagen den 18 augusti.

Välkommen!