Stockholm Comedy Contest 2017#1: John Olsson

Efter sommarens stora succé är Stockholm Comedy Contest  tillbaka! Vi kallar den här omgången 2017#1 (hint om att det även blir en 2017 #2) och nu är det dags att presentera våra tävlande!

Möt John Olsson!

– När föddes ditt standupintresse och hur länge har du uppträtt?

Sedan tonåren har jag varit standupintresserad och en dröm att en dag själv stå där på scenen föddes väldigt tidigt, men då kändes det som något som var omöjligt. Jag började uppträda och sjunga egen popmusik istället, det kändes som något mer uppnåeligt. Men efter jag gått en kurs i Stand up vågade jag mig i september 2016 upp på scenen och sen dess har jag inte velat gå av den.

– Vad är bra standup comedy för dig?

När komikerns personlighet lyser igenom och uppträdandet känns genuint.

– Varför ska just du vinna Stockholm Comedy Contest?

Jag kämpar hårt för att ständigt bli bättre på scen och sniffar efter nya gig som en knarkhund.

En vinst skulle vara som ett fruktträd som jag vattnat som jag äntligen skulle få äta av. Ni får också smaka såklart!

John tävlar på torsdag 19/1. Biljetter hittar du här: Stockholm Comedy Contest Semifinal 1

Följ John på Instagram @john_olsson_