Några nyanser av Zinat.

Hon är “Zinat” med hela svenska folket. Antingen är hon Zinat – “komikern”, eller så är hon Zinat – “författarinnan”, eller så är hon kvinnan som vill göra världen lite bättre för dem som själva inte kan. Hon syns i otaliga välgörenhetsprojekt – alltid med en blandning av det varma leendet och de allvarliga orden. Man LYSSNAR på Zinat och vad hon har att säga. Hennes bok, “Fjäril i koppel” har översatts till ett antal språk och utgivits i flera länder.

Här kan ni läsa mycket mer om denna fantastiska kvinna. (vi har döpt inlägget till “några nyanser av Zinat” eftersom ett blogginlägg inte på något sätt kan täcka allt hon står för och representerar – vi har bara skrapat lite på ytan).

zinat

Zinat är född i Iran och kom till Sverige 1991. Ofta är det skillnaderna, men också likheterna mellan Sverige och Iran som hamnar under luppen när Zinat ställer sig på en scen. Religion är av naturliga skäl också ett av de ämnen hon behandlar. Hennes komik är upplyftande fri från påhopp på publiken och skämt ”under bältet”.

På måndag den 11 juli är hon headliner på Standup på Fåfängan! Det är vi väldigt glada för! Kom och upplev denna fantastiska komedienne! Showtime 19.00.

Här finns biljetterna till måndagens föreställning: (länk)