Hej besökare! Låt oss presentera vårt nya betalningssystem!

Kära besökare! Visste du att Stockholm Comedy Club ständigt utvecklar kundupplevelsen? Både när du väl har kommit till oss, men även innan, till exempel när du ska köpa biljetter online.

Vi har fått synpunkter om att det är krångligt att betala biljetter med PayPal. Vi har analyserat köpbeteendet och har förstått att många vill köpa biljetter på språng från sin mobil. Vi lyssnar och utvecklar! Så låt oss presentera vår nya biljettshop:

https://stockholmcomedyclub.nu/

Där hittar du alla våra shower via kategori eller veckodag. Inte bara det! Nu kan du köpa biljett utan att gå till shopen – genom att gå till det datum du önskar komma på (här har du Kalendern) och trycka på KÖP BILJETT – knappen! Vill du betala med PayPal, så kan du välja det. Men du kan också välja att bara knappa in ditt kortnummer – klart!

 

 

Och när vi ändå var på lekhumör, så slängde vi ihop en Instagramshop – om du går till länken i vår bio på Instagram så kan du köpa biljetten direkt där, utan att behöva leta upp den på hemsidan. Smidigt, tycker vi själva!


 

Vi välkomnar alla synpunkter på hur vi kan göra det ännu lättare, smidigare (och coolare – det är också viktigt) för dig som besökare att köpa biljetter hos oss. Maila till magdalena@stockholmcomedyclub.com. Och vi ses på klubben!!

OBS! Vi har ingen kontroll över Ticketmasters köpprocess eller bordsbokningen på Södra Sällskapet.