För företag

Standup Comedy är en utmärkt företagsaktivitet! Det är ett trivsamt, lättsamt och mycket uppskattat sätt att samla personalen – och bjuda dem på ett gott skratt! På Stockholm Comedy Club kallar vi det för Corporate Comedy och jobbar på följande sätt:

 

Ni kommer till oss:

Är ni upp till 120 personer? Välkomna till oss! Kombinera standup show med förstklassig mat serverad av Södra Sällskapet! Boka standupmeny (läs mer här) eller abonnera hela lokalen!

6S3A8240

6S3A0757

 

 

Vi kommer till er!

Har ni en egen lokal som passar för standup comedy? Eller är ni på en konferens och vill ha högklassig underhållning? Vi kommer till er! Prata med oss så skräddarsyr vi en standup kväll som passar just er optimalt! P.S. Standup är inte enbart en kvällsaktivitet! Så här kan det också se ut:

IMG_1074

Har företaget finsk anknytning?

Då rekommenderar vi Janne Westerlunds hyllade soloshow: ”Världens Roligaste Finskakurs” – en interaktiv standupföreställning där Janne lär er den finska ni ”verkligen” behöver! P.S. Det är NI som sätter läroplanen!

6S3A0059

Vare sig vi kommer till er eller ni kommer till oss, så har vi ett stall av fantastiska komiker som kommer skapa en oförglömlig kväll för företaget! Kontakta oss på 0705-549659 eller magdalena@stockholmcomedyclub.com

 

Comedy Content!

För er som behöver hjälp med att bli roligare! Vill ni boosta er externa kommunikation eller skapa marknadsföringsmaterial med komiskt innehåll? Behöver cheferna bli roligare och mer motiverande på scen? Vi har över 20 års erfarenhet och kan det här! Hör av er!