För företag och sällskap

Standup Comedy är en utmärkt företagsaktivitet! Det är ett trivsamt, lättsamt och mycket uppskattat sätt att samla personalen på – och bjuda dem på ett gott skratt! På Stockholm Comedy Club ser vi till att du får den perfekta komikern eller konferencieren till just DITT evenemang. Oavsett vilket av alternativen nedan ni funderar på – börja med att slå oss en signal på 0705-549659!

Bokning av komiker:

Efter ett telefonsamtal där vi tar reda på så mycket som möjligt kring era behov och önskemål tar vi fram den bästa komikern till just ert evenemang. Vi matchar komikernas stil och material med publiken, för att ni ska få en så rolig kväll som möjligt. Komikerna vi förmedlar har varierande gage beroende på tillgänglighet, erfarenhet och restid. Du kan boka en eller fler komiker via oss, men vi rekommenderar att ni håller er under 45 minuter på ett företagsevenemang/fest. En vanlig kombination är en etablerad stjärna och en ny spännande rookie, där ni kan säga “vi såg henne/honom först!”

Bokning av konferencier:

Vi har några av landets vassaste konferencierer i huset, med Janne Westerlund, grundaren av Stockholm Comedy Club i spetsen. Allt från seriösa sammanhang till roliga företagsfester behöver en MC i världsklass, och det är här vi kommer in.

För mindre sällskap:

För mindre sällskap som vill ha sin speciella aktivitet på en fredag eller lördag kan vi rekommendera våra ordinarie shower. Ni får massor för pengarna, då showbiljetten kostar 200 kr och standupmenyn 199-229 kr (se mer HÄR). P.S. Standup är PERFEKT för möhippan/svensexan!

Abonnera showrummet:

Är ni mellan 70-120 personer, så kan ni abonnera vårt showrum utanför ordinarie spelschema. Kontakta oss för offert på en specialshow skapad för just er. Naturligtvis kan den kombineras med vår ordinarie standupmeny – eller så skapar vi en helt annan matupplevelse som passer er perfekt!

P.S. Inte bara en kvällsaktivitet!

Vill ni bryta av en konferens med skratt? Eller lägga in en workshop i hur din personal kan bli roligare? Humor är inte enbart en kvällsunderhållning. Så här kan det också se ut:

IMG_1074

Har företaget/sällskapet finsk anknytning?

Då rekommenderar vi Janne Westerlunds hyllade soloshow: “Världens Roligaste Finskakurs” – en interaktiv standupföreställning där Janne lär er den finska ni “verkligen” behöver! P.S. Det är NI som sätter läroplanen!

6S3A0059

 

Ska vi ta hand om hela kvällen åt er?

Det kan vi göra! Då bokar vi allt från konferencier till standup till övrig underhållning! Så kan ni fokusera på det som ska hända på dagen.

Vare sig vi kommer till er eller ni kommer till oss, så har vi ett stall av fantastiska komiker som kommer skapa en oförglömlig kväll för företaget! Kontakta oss på 0705-549659 eller magdalena@stockholmcomedyclub.com

Comedy Content!

För er som behöver hjälp med att bli roligare! Vill ni boosta er externa kommunikation eller skapa marknadsföringsmaterial med komiskt innehåll? Behöver cheferna bli roligare och mer motiverande på scen? Vi har över 20 års erfarenhet och kan det här! Hör av er!