Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Summer Comedy Festival: “Guiden”

100kr

Detaljer

Datum:
juli 29, 2017
Tid:
3:00 e m - 3:50 e m
Pris:
100kr

Summer Comedy Festival på Gröna Lundsteatern – den roligaste helgen på hela sommaren. Fredag = på engelska. Lördag på svenska från 14.00 till sena natten!

15.00 är det dags för “Guiden” med Jörgen Sjöberg! 

Jörgen Sjöberg har underhållit Sverige på heltid i 9 år och är idag en av anrika ståuppklubben Norra Brunns mest anlitade komiker. Tidigare jobbade han 6 år som reseledare, destinationschef och rundtursguide på olika destinationer runt om i världen och under dessa år har Jörgen träffat underbara människor och hamnat i en del märkliga men roliga situationer. Dessa möten ligger till grund för showen GUIDEN, en standupshow om livet som reseledare! Föreställningen är en omarbetning av hans tidigare show ”Reseledare är väl inget riktigt jobb, eller?”

I föreställningen får du bland annat svar på frågorna. Vad är det för fel på Danmark? Finns det verkligen inga dumma frågor? Varför är det skönt när sommaren är slut? Med ett energiskt och medryckande kroppsspråk tar Jörgen med dig på en resa. En resa du kommer skratta gott åt!

Adress: Lilla Allmänna Gränd (åk till Gröna Lund och fråga efter teatern).  Showtime: 15.00-15.50. Kom i tid! Kommer du efter showstart, kan vi inte garantera dig plats även om du har biljetter.

Åldersgräns: 16 i målsmans sällskap.

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss! Maila: magdalena@stockholmcomedyclub.com

Välkommen!

P.S. Comedy Card gäller inte på Summer Comedy Festival.