Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm Pod Club: Radio Houdi

100kr

Detaljer

Datum:
oktober 12, 2016
Tid:
5:30 e m - 7:00 e m
Pris:
100kr
Webbplats:
http://stockholmcomedyclub.nu/produkt/1210-stockholm-pod-club-radio-houdi/

Plats

En av höstens stora nyheter hos oss är lanseringen av Stockholm Pod Club – podinspelningar live inför publik! Utvalda onsdagar bjuder vi in intressanta poddar – och den 12 oktober är det dags för Radio Houdi!

Din rationella tröst i podcastbruset.

john2

John

John Houdi är professionell illusionist, underhållare och skeptiker. Du kan ha sett honom på Norra Brunn, i TV eller på scener runt om i vårt land. John var tidigare med och startade Skeptikerpodden och var programmets programledare fram till 2012.

Du kan följa John på Twitter via @JohnHoudi

Läs mer om John Houdi på hans hemsida www.houdi.se

Anders Hesselbom

Anders

Anders Hesselbom är bloggare, debattör, humanist, föreläsare och religionskritiker. Anders arbetar som datorprogrammerare och var med och startade Skeptikerpodden tillsammans med bl.a. John. Förutom att vara Johns ständige bisittare i Radio Houdi är Anders styrelseledamot för Humanisterna Örebro och skriver i tidningen Bright – ett debattmagasin mot religion, samt driver sajten Evolutionsteori.se.

Du kan följa Anders på Twitter via @ahesselbom

Läs mer om Anders på hans hemsida ahesselbom.se

radiohoudi-coverart_3000x3000-fixed

 

Vi släpper in från 17.00 och inspelningen börjar 17.30. Poddarna har fria händer fram till 19.00 – så det kan blir fler än ett avsnitt – och en rad gäster. Vi lovar, du vill INTE missa det här!

 

 

Välkommen!