Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Standup på Fåfängan med Janne Westerlund

200kr

Detaljer

Datum:
juli 29
Tid:
7:00 e m - 9:00 e m
Pris:
200kr

Plats

Fåfängan
Klockstapelsbacken 3
Stockholm, Sverige
+ Google Map

Stockholm Comedy Club är tillbaka på Fåfängan! Här delar några av Sveriges mest etablerade komiker scen med de hetaste nya namnen på Sveriges allra vackraste standupscen. Du får se hela paletten av humorstilar under eminent ledning av MC Kirsty Armstrong.

På scen ikväll: Janne Westerlund, Elin Viljestrand och Robin Grubbström. I DJ-båset: DJ Bongo P!

Adress: Fåfängan, Klockstapelsbacken 3. OBS! Oroa dig inte för vädret – showen är i tältet!

Showtime 19.00.

Spellängd: ca 2 h inkl paus. Åldersgräns: 18 år.

Om du bara vill se showen, då kommer vi släppa in dig i tältet vid 18.30. Om du vill kombinera standup med en middag på Fåfängan (en sommarmeny som kommer inom kort), då vill vi ha dig på plats kl 17.30. För att köket på bästa sätt ska kunna planera för antalet matgäster, så ber vi dig att välja “Förbokar mat” – alternativet i biljetterna. Det är inte bindande men en bra fingervisning för oss. Maten betalar du på plats och givetvis behöver du köpa din biljett till showen, vare sig du äter innan eller inte.

VÄLKOMMEN!

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har “snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Hos oss finns det inga tabuämnen, och är du extra känslig vad gäller skoj kring ett visst ämne – kontakta oss på 0705-549659 så guidar vi dig till rätt show.