Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GULDTASSEN – en välgörenhetsgala för Hundar Utan Hem

498kr

Detaljer

Datum:
februari 14
Tid:
7:00 e m - 9:30 e m
Pris:
498kr
guldtassen stockholm comedy club hundar utan hem

På scen: Thomas Oredsson, Malena Ernman, Janne Westerlund, John Olsson, Frida A Werander, Johan Norén plus HEMLIGA GÄSTER!

Låt oss presentera GULDTASSEN! En alldeles egen kväll till förmån för alla hundar som förtjänar att ha det bra. Om ditt hjärta klappar extra för våra fyrbenta vänner – ja, då bör du komma! Vi bjuder på underhållning (standup comedy plus lite annat…), en härlig festbuffé och delar för första gången ut Guldtassen – en utmärkelse för dem som har gjort extra stora insatser för våra hundar.

Hundar Utan Hem är en ideell förening som startade 2005 med ett mål – att ge hundar en andra chans till ett värdigt och kärleksfullt liv. I juli 2017 adopterade Janne och Magdalena (grundaren och VD:n för Stockholm Comedy Club) dobermannen Zumo via Hundar Utan Hem – and the rest is history…

Varmt välkommen!

Pris: 498 kr, varav 298 går direkt till Hundar Utan Hem.

Adress: Stockholm Comedy Club på Marquise Bistro Bar, Sveavägen 9, Stockholm.

Showtime 19.00, dörrarna öppnar 18.30, kom gärna i tid. Kvällen slutar ca 21.30. Åldersgräns: 18 år.

Välkommen!

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har “snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Den här kvällen håller vi oss till ämnet hundar, men är du extra känslig, ring Magdalena på 0705-549659 så förklarar hon hur standup comedy funkar.

 

Kan du inte komma? Då kan du fortfarande stödja Hundar Utan Hem genom att Swischa på:

123 161 6226

Läs allt om Hundar Utan Hem här: https://hundarutanhem.se/