Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FRESH FACES

200kr

Detaljer

Datum:
maj 11, 2018
Tid:
8:00 e m - 10:00 e m
Pris:
200kr

Plats

Estelle
Sveavägen 36
Stockholm, 11346 Sweden
+ Google Map
fresh faces stockholm comedy club

På Stockholm Comedy Club är vi superbra på att ta fram nya talanger, om vi får säga det själva. Många av dagens största komiker (ex. Petra Mede, Björn Gustafsson) har tagit sina första steg hos oss och vi vill gärna vara med på den resan. Därför skapade vi FRESH FACES: en prime time kväll med bara nya, heta, spännande namn – under eminent ledning av MC: Janne Westerlund!

Det här är FRESH FACES 2017-2018: Svea Sigmond, Hampus Hedström, Viktor Engberg, John Olsson, Kirsty Armstrong, Oliver Dagnå, Ambjörn Poulsen, Christoffer Nyqvist, Max Ekholm och Sofia Nordin.

Spana in alla våra FRESH FACES här.

Adress: Stockholm Comedy Club på Estelle, Sveavägen 36, Stockholm.

Showtime 20.00, dörrarna öppnar 19.30, kom gärna i tid.  (Kommer du efter showstart, kan vi inte garantera en sittplats även om du har biljett, eftersom vi släpper in drop-in gästerna vid 20.00 som då tar de lediga stolarna) Spellängd: ca 2 h inkl paus. Åldersgräns: 18 år.

 

VÄLKOMMEN!

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har “snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Hos oss finns det inga tabuämnen, och är du extra känslig vad gäller skoj kring ett visst ämne – kontakta oss på 0705-549659 så guidar vi dig till rätt show.